Kommenter med "God jul" på vårt julekalenderinnlegg på Facebook hvis du vil være med i trekningen av en Apple Watch. Vinneren trekkes 5. desember.

 

 

Knekk dagens julenøtt!

Bak hver luke i julekalenderen skjuler det seg en morsom Kahoot! med gode råd for hvordan vi kan gå en brannsikker adventstid i møte.

Hver dag trekker vi en vinner av en trådløs mobillader. For å delta i trekningen må du løse dagens quiz og i tillegg spille denne på Kahoot! APP for at vi skal kunne kjenne deg igjen, om du vinner:) 

Hvis du løser oppgaven i alle lukene i desember har du muligheten til å vinne hovedpremien. Det er en stor julebukett med 1 brannalarmanlegg fra Noby, 1 iPad, og 2 pulverslokkere (samlet verdi kr 25.000,-). Vinneren trekkes og kunngjøres i romjulen. Vi har også knallbra 2. premie og 3. premie, så bli med:) Som dagspremier i uke 50 har vi Bjørnis kosebamsen.

Julekalenderen til Firesafe er en hyggelig aktivitet i julestria, vi ønsker alle velkommen til å delta!

 

 

 

Vilkår og regler for Julekalenderen 2019

Firesafe AS, postboks 6411 Etterstad, 0605 Oslo, orgnr 958 249 799, er Arrangør og ansvarlig for hele konkurranseprosessen, i samarbeid med Kahoot, og i henhold til vilkårene og betingelsene nedenfor.

Ved å delta i denne konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene gjengitt nedenfor. Firesafe forbeholder seg retten til å endre eller avslutte konkurransen og/eller vilkårene og betingelsene når som helst.

1. Generell informasjon

For å delta i trekningen eller for å vinne hovedpremiene må du løse dagens quiz og i tillegg gjennomføre disse på Kahoot! APP.

2. Hvem kan delta

Konkurransen er åpen for personer med bostedsadresse i Norge. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget. Ansatte i Firesafe kan delta, men ikke vinne hovedpremiene.

3. Kampanjeperiode

Konkurransen pågår i 27 dager med oppstart 1. desember 2019 og avslutter 27. desember 2019. 

4. Hvordan delta i konkurransen

Du deltar ved å klikke på luken i julekalenderen i Sosiale medier med nettbrett eller telefon. Hvis du ikke har installert kahoot!appen tidligere, vil du ved første gangs åpning få spørsmål om å laste denne ned via app-store. Ved første gangs Kahoot!-app installasjon, må du trykke en gang til på dagens luke for å komme til dagens Challenge.

5. Rettigheter

Det anses som juks dersom man deltar i spillet med flere profiler eller opererer med automatiserte svar. Arrangørene står fritt til å ekskludere spiller, og utelate premiering av disse, som øker sin vinnersjanser på denne måten. Arrangørene kan etter eget skjønn nekte å gi ut premie til noen som ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene eller til noen som har en nettprofil, nettsider (eller kan assosieres med sådanne) eller på annen måte har en opptreden som etter Arrangørenes diskresjonære skjønn vil være upassende i forhold til formålet med konkurransen, i forhold til merkevaren Firesafe, eller i forhold til målgruppen for Firesafe. Vi vil ha fair-play!

6. Premier

Premiene er:

1. premie: 1 komplett montert brannalarmanlegg (Noby), 1 ipad, 2 pulverslokkere
2. premie: 1 apple watch og 2 Firesafe pulverslokkere
3. premie: 1 apple watch

6a. Påmeldingspremie

En tilfeldig utvalgt vinner vil motta en premie i form av en apple watch. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har tagget en venn til Firesafes julekalender innen 5. desember 2019. Trekningen foretas senest 6. desember. Vinneren blir kontaktet pr telefon/sms. Dersom vinneren ikke bekrefter premien sin innen 5 dager, forbeholder Firesafe seg retten til å velge en annen vinner.

6b. 1. premie

Trekningen av hovedpremiene finner sted senest 31. desember 2019. Vinner av hovedpremien trekkes blant deltakere som har deltatt i alle 24 luker og har oppnådd høyest samlet poengsum.

Vinnerene av hovedpremiene annonseres på Firesafe facebook.

Fra det tidspunktet vinneren trekkes blir den heldige deltakeren forsøkt kontaktet på telefon/sms. Deltageren må fylle vilkårene for å bli kåret som vinner. Om vi ikke lykkes i løpet av 72 timer med å få kontakt med hovedvinner, vil nest høyeste totale poengsum bli kontaktet, etc.

6c. Dagspremier

Hver dag kåres en vinner, som har mest poeng i dagens quiz. Vi kårer også en deltagervinner, tilfeldig trukket blant dagens deltagere. 

1.-24. desember: 1 stk trådløs mobillader til mest poeng vinner og 1 stk trådløs lader til tilfeldig deltager.
Uke 50: Bjørnis kosebamse til dagsvinnere og ukesvinner får verdikupong pålydende kr 750,- i Bjørnisshoppen.

Vinneren av dagspremiene annonseres på Firesafe facebook.

6d. Ukespremier
Hver mandag kunngjøres en ukesvinner, til den som har flest poeng gjennom foregående ukes quiz.

7. Hvordan vinnerene kontaktes

Vinnerne blir kontaktet på telefon/sms. Vinnere vil motta premien senest 10 virkedager etter at man har vunnet. 

Premien kan ikke byttes til kontanter. 

8. Øvrige vilkår

Eventuell skatt på gevinsten betales av vinneren.

Firesafe forbeholder seg retten til å trekke tilbake premien dersom vinneren bruker premien til kommersiell hensikt eller virksomhet.

Vinneren står selv ansvarlig for å innrapportere eventuell gevinstskatt som utløses av premien.

Retningslinjer for personvern
Firesafe som behandlingsansvarlig legger stor vekt på at håndtering av dine personopplysninger skjer på en trygg og sikker måte i samsvar med personopplysningsloven. Våre retningslinjer for personvern finner du her:https://www.firesafe.no/firesafeno-personvernerklaering-og-informasjonskapsler 

Spørsmål

Spørsmål vedrørende vilkår, regler og andre tilbakemeldinger kan rettes til support@firesafe.no