Firesafe er allerede etablert i Sundsvall med service innen brannsikkerhet og har også ansatte i Luleå og Borlange. Jorima Brandskydd AB ble etablert av Jan Jori Sjølin i 2014 og er i dag 6 ansatte. Selskapet utfører i hovedsak branntetting, brannbeskyttelse av stålkonstruksjoner og fuging. Fra januar neste år blir Jorima Brandskydd en del av Firesafe Sverige AB med Jan Jori Sjølin som leder for denne virksomheten i Norrland.

- Med overtagelsen av Jorima Brandskydd blir vi en mer komplett leverandør av brannsikkerhetstjenester i Norrland, sier adm. direktør i Firesafe-konsernet, Morten Ameln. -Vi ser på Norrland som et veldig interessant marked og kommer til å satse mer i denne regionen fremover.
Daglig leder i Jorima Brandskydd, Jan Jori Sjølin, sier at han har hatt et samarbeid med Firesafe i flere år og ser frem til å bli en del av større selskap. -Jeg ser mange synergier mellom Jorima og Firesafe, og vi får nå ressurser til å ta på oss større oppdrag, avslutter Sjølin.

Från höger: Henrik Karlsson, Christoffer Stadling, Per Sjölin(arbetsledande montör) , Jori Sjölin

Saknas: Oliver Kämpe , Anton Vestberg

Firesafe er Nordens ledende foretak innen brannsikring med over 700 ansatte i hele Norden. Etter kjøpet av Kidde Sweden i 2017 har Firesafe nærmere 200 ansatte i Sverige og kontorer i Gøteborg, Lund, Ørebro, Norrköping, Sundsvall og Stockholm.

Om Jorima Brandskydd AB
Jorima Brannskydd AB ble etablert av Jan Jori Sjølin i 2014 og er i dag 6 ansatte. Selskapet utfører i hovedsak branntetting, brannbeskyttelse av stålkonstruksjoner og fuging. Fra januar neste år blir Jorima Brannskydd en del av Firesafe Sverige AB med Jan Jori Sjølin som leder for denne virksomheten i Norrland.

Om Firesafe
Firesafe er Nordens største selskap innen brannsikring, og Norges ledende aktør innen brannteknisk rådgivning og installasjon, samt kontroll og service av branntekniske installasjoner.  Firesafes verdier er kompetent – profesjonell – engasjert. Markedsområdene er bygg og tunnel. Firesafe Energy er datterselskap med markedsområde offshore/marine. Hovedkontoret er i Lørenskog utenfor Oslo. Firesafe har blant annet sentral godkjenning for prosjektering og kontroll brannkonsept i tiltaksklasse 3, samt overordnet ansvar utførelse av bygninger i tiltaksklasse 2. Selskapet har kontorer i de fleste større byene i Norge, Danmark, Sverige og Finland.  Firesafe ble etablert i 1981 og konsernet har 700 ansatte og en årlig omsetning på MNOK 850.

Kontaktinformasjon ved spørsmål:
Morten Ameln, adm.dir, Firesafe, tlf +47 971 99 390
Jan Jori Sjølin, Jorima Brandskydd AB, tlf +46 76 118 1260
Jørgen Berggren, Firesafe Sverige AB. Tlf +46 70 835 2816