Firesafe Bergen har vært så heldige å ha Iselin Tinjar Haugland med på laget. Hun er Branningeniørstudent i Haugesund, og har hatt sommerpraksis hos oss. Vi tok tak i henne før hun dro tilbake til Haugesund, og spurte henne om studier, praksis og hvorfor hun brenner for brannfaget.

Hvordan har sommerpraksisen vært?

Sommerpraksisen har vært spennende og jeg har lært mye nytt.

Hva har du gjort?

Jeg har fått være med alle avdelingene. Jeg har blant annet vært med på befaring, branntettet på den nye terminalen på Flesland, montert etterlysende ledesystem, prosjektert ledesystem (inkludert det største som Firesafe noensinne har prosjektert), og deltatt på både interne og eksterne møter.  

Hva har vært mest interessant?

Det har vært interessant å se variasjonen i oppgavene som bedriften utfører, og det har vært kjekt å stadig få nye utfordringer.

Noe du tar med deg videre som du ikke visste fra før?

Har vært spennende å se hvordan ting blir gjort i «det virkelige livet» - teori er og blir teori. De praktiske løsningene og nye erfaringene jeg har fått, tar jeg med meg inn i et nytt semester.

Er du klar for å starte opp studiene igjen?

Jeg er klar for å starte igjen og fullføre utdanningen, og er gjennom tiden her blitt sikker på at jeg har valgt riktig yrkesretning. Og når jeg er ferdig utdannet ønsker jeg å kunne jobbe innenfor brannrådgivning.

Hvorfor du brenner for brannfaget?

Jeg visste ikke at det fantes et eget branningeniørstudie før jeg tilfeldigvis kom over det på en utdanningsmesse i Grieghallen når jeg gikk på vg3. Jeg synes umiddelbart at det hørtes spennende ut, og bestemte meg raskt for at dette var noe jeg ville finne mer ut av. Etter hvert som jeg leste mer om utdanningen, og har begynt å studere, har jeg bare blitt mer og mer interessert i brannfaget. Synes rett og slett at det er et spennende fagfelt J

Og helt til slutt, hvordan var det å jobbe i Firesafe i sommer?

Det virker veldig bra å jobbe i Firesafe, med bra miljø både faglig og sosialt.

Vi i Firesafe sier tusen takk for innsatsen, og ønsker Iselin lykke til videre med studiene.
 

Iselin på oppdrag :)