Kurs i Internkontroll og revisjon på Teams

Møterom med siluetter av mennesker

Digitalt kurs i Internkontroll og Revisjon

Sikre din bedrift et tryggere og mer ansvarlig arbeidsmiljø

Lovverket stiller strenge krav til hvordan virksomheter skal ivareta internkontroll og revisjon av brannsikkerhet og brannvern.

Ønsker du å øke din kunnskap om internkontroll og revisjon av branntekniske installasjoner? Er du en leder, drifts- eller sikkerhetsansvarlig i din bedrift, og vil sikre at du ivaretar din rolle på best mulig måte?  Dette kurset gir deg riktig kunnskap.

Kurset «Internkontroll og revisjon», er ledet av Firesafes dyktige kursholdere Ståle Eilertsen, Senioringeniør Brann, og Simen Hafstad, Fagansvarlig Kurs og Opplæring. Sammen vil de gi deg praktisk og teoretisk kunnskap i hvordan du kan forbedre sikkerheten på arbeidsplassen, og være best mulig forberedt på eksterne kontroller.

Formål

Formålet med kurset «Internkontroll og revisjon» er å gi deltakerne en grundig forståelse av lovverket som regulerer internkontroll og revisjon av brannsikkerhet og brannvern, samt å gi dem praktiske verktøy for å opprettholde et trygt og ansvarlig arbeidsmiljø.

Målgruppe

Kurset er rettet mot ledere, drifts- og sikkerhetsansvarlige, HMS-ledere og andre ansvarlige for brannsikkerhet i bedrifter som ønsker å forbedre sine kunnskaper innen internkontroll og revisjon.

Innhold

Kurset dekker en rekke viktige temaer, inkludert gjennomgang av lovverk, rutinemessig egenkontroll av branntekniske installasjoner, herunder kontroll, ettersyn og vedlikehold. Kontroll av rømningsveier, nødlys og øvrige installasjoner, utfylling av sjekklister og avviksskjema ved internkontroll, samt inspeksjon og vedlikehold av brannslokningsutstyr. Kurset gir deltakerne praktisk og teoretisk kunnskap om hvordan de kan forbedre sikkerheten på arbeidsplassen og være best mulig forberedt på eksterne kontroller.

 • Utvendige forhold
 • Seksjonering
 • Brannbeskyttelse
 • Branndører
 • Rømningsveier
 • Brannalarmanlegg
 • Håndslokkeapparater
 • Brannslanger
 • Sprinkleranlegg
 • Nødlys
 • Røykventilasjon
 • Avvik

Pris

Prisen for kurset er kr. 2 800,- per deltaker, inkludert dokumentasjon på gjennomført opplæring. Vi tilbyr også bedriftsinterne opplæringer på norsk eller andre språk etter forespørsel. Ta kontakt for gruppepris.

Kursholdere

Ståle Eilertsen, Senioringeniør

Simen Hafstad, Fagansvarlig Kurs og Opplæring

Kursvarighet

Kurset varer fra klokken 09:00 til 13:00.

Dokumentasjon/kursbevis

Etter fullført kurs får deltakerne oppfølgingsoppgaver i Firesafe Academy. Når oppgavene er besvart, vil deltakerne motta dokumentasjon på gjennomført opplæring.

Om kurs på Teams/digitalt klasserom

Kurset gjennomføres digitalt på Teams, og deltakerne kan delta fra hvor som helst med en internett-tilkobling.

La Firesafe hjelpe deg med å ta ansvar for din bedrifts sikkerhet i tråd med lovverket samt bidra til et tryggere arbeidsmiljø for alle ansatte. Meld deg på kurset «Internkontroll og revisjon» i dag, og ta kontroll over din bedrifts brannforebyggende arbeid og brannsikkerhet.