Kurs i Risikovurdering på Teams

Brannkonsulenter peker på og diskuterer branntegninger

Kurs i Risikovurdering på Teams

Din nøkkel til en sikker og ansvarlig virksomhet

Kjenner dere til risikoen for brann i deres bedrift? Eller hva konsekvensene av en brann kan være? «Forskrift om brannforebygging» krever at alle virksomheter skal utføre risikovurdering og ha et systematisk sikkerhetsarbeid som er tilpasset risikoen for brann. Er din bedrift klar for å møte disse kravene?

Firesafes kurs i Risikovurdering gir dere innsikt, kunnskap og verktøy for å ivareta krav om risikovurdering og systematisk sikkerhetsarbeid.

Kurset «Risikovurdering» er ledet av Firesafes dyktige kursholdere Ståle Eilertsen, Senioringeniør Brann, og Simen Hafstad, Fagansvarlig Kurs og Opplæring. Sammen vil de gi deg praktisk og teoretisk kunnskap i hvordan du kan forbedre sikkerheten på arbeidsplassen, og være best mulig forberedt på eksterne kontroller.

Formål

Formålet med Firesafes kurs i Risikovurdering er å gi deltakerne innsikt, kunnskap og verktøy for å utføre risikovurdering og systematisk sikkerhetsarbeid i samsvar med «Internkontrollforskriften» og «Forskrift om brannforebygging». Kurset vil gi deltakerne en forståelse av hva risiko er, hvem som har ansvar og hvordan man kan redusere risiko i bedriften.

Målgruppe

Kurset er spesielt utformet for brannvernledere, eiendomsforvaltere, HMS-ansvarlige og bygningseiere, men også for eiere og brukere generelt. Kurset stiller ingen krav til forkunnskaper.

Innhold

  • Hva er risiko?
  • Brann- og eksplosjonsvernloven
  • Internkontrollforskriften
  • Hvem har ansvar?
  • Hvilke farer har vi i bedriften?
  • Hvordan redusere risiko?
  • Mål og målsettinger for å håndtere farer i bedriften

Pris

Prisen for kurset er kr. 2 800,- per deltaker, inkludert dokumentasjon på gjennomført opplæring. Vi tilbyr også bedriftsinterne opplæringer på norsk eller andre språk etter forespørsel. Ta kontakt for gruppepris.

Kursholdere

Ståle Eilertsen, Senioringeniør

Simen Hafstad, Fagansvarlig Kurs og Opplæring

Kursvarighet

Kurset varer fra klokken 09:00 til 13:00.

Dokumentasjon/kursbevis

Etter fullført kurs får deltakerne oppfølgingsoppgaver i Firesafe Academy. Når oppgavene er besvart, vil deltakerne motta dokumentasjon på gjennomført opplæring.

Om kurs på Teams/digitalt klasserom:

Kurset gjennomføres digitalt på Teams, med god tid til spørsmål og diskusjon. Dette gir deltakerne fleksibilitet til å delta fra hvor som helst med en internett-tilkobling.

Velkommen til Firesafes Risikovurderingskurs på Teams – få innsikt og kunnskap om hvordan risikovurdering skal ivaretas for din bedrift.