Totalleverandør brannsikring

Slokkeøvelse

Kurset gir deg kunnskap om egne muligheter og begrensninger ved branntilløp. Du tilegner deg ferdigheter i bruk av håndslokkeapparater. Firesafe holder slokkeøvelser over hele landet.

En slokkeøvelse gir ekstra trygghet i hverdagen, både for bedriftsledelsen og den enkelte medarbeider. Kurset passer både for bedrifter og for beboere i borettslag og sameier.

Målsetting

Deltagerene skal få grunnleggende kunnskap om tiltak for å forebygge og redusere konsekvensene ved brann, samt lære å håndtere ulike håndslokkeapparater. Gevinsten er færre branner og mindre omfang når uhellet først er ute.

Innhold

Kurset begynner med en teoretisk gjennomgang av brannutvikling, tiden vi har til rådighet, hvilke slokkemidler som vi har og hva disse kan brukes på. Deretter avholdes en praktisk slokkeøvelse der du får anledning til å øve med håndslokkeapparater.

Kurset inneholder:

  • Brannteori- og risiko
  • Sikkerhetsregler
  • Praktiske slokkeøvelser/brannøvelse og demonstrasjoner

Deltakerpris: kr 900,–

Varighet: 1-2 timer

Praktisk slokkeøvelse

Teori er viktig for å forebygge brann. Det er også viktig å ha praktisk erfaring innen bruk av slokkeapparater. Slik erfaring er heldigvis vanskelig å få uten en praktisk øvelse på kurs – noe som bare gjør slike øvelser enda viktigere. 

Med Firesafe får dere bruke gass og skum til å slokke brann. Da er ansatte i bedriften eller beboere i borettslaget klare dersom en brann skulle bryte ut.  

Kontakt oss for mer informasjon

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om kurset. For mer informasjon og bestilling, kontakt kurs@firesafe.no

Tlf: +47 22 72 20 20 support@firesafe.no