Salg, installasjon og service av elektroniske sikkerhets- og kommunikasjonsanlegg.

  • Vi prosjekterer og designer selv løsninger innenfor alle våre produktområder.
  • Vår installasjonsavdeling har lang og god erfaring med å foreta installasjoner i de fleste miljøer og bygg. Alt fra privatboliger til kirker, sykehjem, skoler, museer, sykehus, rådhus, næringsbygg og eldre verneverdige bygg og bygårder.
  • Serviceavdelingen vår utfører call out service innenfor alle våre produktområder.
  • Vi har kompetanse på de fleste systemer og løsninger som er på markedet.
  • Ved å velge oss som serviceleverandør får du kun ett firma å forholde deg til også ved utbedringer, utvidelser og reparasjoner. Vi foretar den fysiske installasjonen og avhengig av systemene så programmerer og idriftsetter vi anlegget selv.
  • Vi har sentral godkjenning innenfor SØK, PRO og UTF tiltaksklasse 2 for brannalarm og nødlys. I tillegg har vi FG autorisasjon på prosjektering av brannalarm og innbruddsalarmanlegg. 

Romerike Svakstrøm har skiftet navn til Firesafe / tech
Romerike Svakstrøm AS ble etablert i 1983. Våren 2015 ble vi et datterselskap i Firesafekonsernet, og fra våren 2017 har vi navnet  Firesafe / tech. Selskapet er i vekst. Sammen med nye kollegaer er vi fremdeles de samme medarbeiderne, tilbyr kjente tjenester og nye tjenester. Vi har det samme service- og kvalitetsfokus som før. Som et selskap i Firesafekonsernet, Nordens største totalleverandør innen brannsikring, jobber vi hver dag for levere det beste til våre kunder.

Vil du vite mer? Kontakt Ketil Ellefsen, ketil.ellefsen@firesafe.no

Telefon +47 64 84 63 84
techpost@firesafe.no
NO 968 745 689 MVA