Eieropplysninger

Denne nettsiden eies av:
Firesafe A/S
Postboks 6411 Etterstad 
NO-0605 OSLO
Tlf: 22 72 20 20
Epost: support@firesafe.no

Behandling av personopplysninger på Firesafe.no

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Firesafe.no behandlinger av personopplysninger på Firesafe.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Fete typer AS er Firesafe.no sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Firesafe.no og Fete typer AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. Det er kun Firesafe.no som er eier av de opplysninger som blir samlet inn.

Nett- statistikk

Firesafe.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Firesafe.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi benytter Google analytics for å måle trafikk på nettsiden. Informasjon fra dette verktøyet blir ikke utlevert til andre enn Firesafe.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres i nettleseren din når du besøker en nettside, og gjør det mulig for nettsiden å gjenkjenne datamaskinen din. Informasjonskapsler kan være nyttig for både besøkende så vel som selve nettsiden, gjennom å la tjenesten tilpasse den besøkende på forskjellige måter, eksempelvis ved å gjøre brukeropplevelsen mer skreddersydd. Våre informasjonskapsler lagrer ikke personlige opplysninger, og de kan heller ikke inneholde virus. Når du besøker og/eller bruker tjenester på vår nettside, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettside – da de fleste nettlesere godkjenner informasjonskapsler automatisk. Du kan trekke ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. I så tilfelle, kan dette begrense nettsidens funksjonaliteter.

Følgende informasjonskapsler benyttes på Firesafe.no:

  • Google analytics setter to kapsler i din nettleser. (_ga og _gid). Det gjøres for at vi kan samle inn statistikk. Nettleseren sletter de av seg selv etter 2 år. men fornyes etter hvert besøk.

  • Drupal (publiseringsløsningen) setter 1 informasjonskapsel (has_js). Den settes ved første besøk og indikerer om din nettleser har aktivert Javascript. Den har ingen utløpsdato.

Hvor lenge oppbevares de?

Informasjonskapslene sletter seg selv etter et visst antall måneder (dette varierer basert på informasjonskapsel, se nærmere beskrivelse over), men fornyes etter hvert besøk.

Slik sletter du dem

Hvis du ønsker å fjerne eksisterende informasjonskapsler, kan du velge å slette dem.

Se hvordan du kan gjøre det her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kontakt oss skjema

Kontaktskjema samler inn navn og epost på den som ønsker kontakt, samt den siden man var på i det man fyller ut og sender inn skjemaet. Opplysningene blir lagret slik at den som tar kontakt kan bli kontaktet tilbake. Informasjonen blir ikke lagret på denne nettsiden, men send pr epost til Firesafe sin kontaktadresse. Disse opplysningene blir holdt internt i Firesafe og vil ikke bli delt med andre. For å få innsyn eller sletting av opplysningene ta kontakt med Firesafe. Kontaktinformasjon finnes i toppen av denne siden.

Skjema for bestilling av service

Skjemaet for bestilling av service samler primært inn informasjon om den bedrift man tar kontakt på vegne av. Av personopplysninger tar vi imot navn, epost og telefonnummer på kontaktpersonen. Opplysningene er en del av avtaleverket mellom Firesafe A/S og den aktuelle kunde. Opplysningene blir lagret på denne nettsiden og sendt til kundebehandler hos Firesafe. Personopplysninger vil bli slettet av seg selv på nettsiden etter 1 måned. For å få innsyn eller sletting av opplysningene ta kontakt med Firesafe. Kontaktinformasjon finnes i toppen av denne siden.