Fallsikring

Fallsikring

Fallsikring er viktig for å unngå alvorlige skader ved arbeid i høyden. Firesafe tilbyr MSA-utstyr av høy kvalitet, fallsikringskurs og kontroll av utstyr.

Kontakt oss

Når man driver med arbeid i høyden, er riktig fallsikring svært viktig. Visste du at fall er den vanligste arbeidsulykken i Norge? For å unngå risiko for fall trenger din bedrift tre ting: God opplæring, godt utstyr og regelmessig service og kontroll. Hos Firesafe får dere alt dere trenger.

Firesafe tilbyr:

 • Kurs og opplæring
 • Utstyr av høy kvalitet fra MSA
 • Service og kontroll

Kurs og opplæring innen fallsikring

Firesafe tilbyr fallsikringskurs som går over 2 dager. Her vil dere bli møtt av en kompetent person som kurser dere i sikker bruk av personlig fallsikringsutstyr. Vi skreddersyr gjerne opplegget så det passer deres behov, bruk og utstyr.

Hos oss lærer dere alt som skal til for å drive arbeid i høyden på en trygg måte. Kurset må ha minimum 6 deltakere. Ta gjerne kontakt om dere er en stor gruppe.

kurs og opplæring med Firesafe

Spørsmål om kurset?

Dersom du lurer på noe om våre kurs, er det bare å ta kontakt. Du når oss på kurs@firesafe.no eller på +47 09110 / +47 22 72 20 20. Vi tilbyr også brannkurs, kurs innen brannvern og en rekke andre kurs.

Utstyr av høy kvalitet fra MSA

Firesafe er MSA-forhandler, og vi leverer derfor verneutstyr av meget høy kvalitet. I tillegg har vi konkurransedyktige priser.

Hos Firesafe får dere:

 • Fallsikringsutstyr
 • Hjelmer
 • Støvmasker
 • Filtermasker
 • Vernebriller
 • Hørselvern
 • Gassmålere
 • Fluktutstyr
 • Røykdykkerutstyr
 • Brannhjelmer
 • Brannbekledning

Sikkerhetsprodukter fra MSA

Siden 1914 har MSA levert sikkerhetsprodukter over hele verden. Etter mer enn hundre år i bransjen har MSA bygget både anerkjennelse og erfaring. Det er ikke uten grunn at selskapet kalles “The Safety Company”. MSA er synonymt med sikkerhetsprodukter av høy kvalitet.

Firesafe er stolt MSA-forhandler

Med MSA kan du være sikker på at du og din bedrift er trygge i høyden. Firesafe er stolt MSA-forhandler innen både fallsikring og brannsikring. Vi leverer utstyret til dere, kan montere det på stedet og gjennomfører gjerne årskontroll når den tid kommer. Husk også at vi tilbyr opplæring i hvordan man bruker det.

Service og kontroll av fallsikring

Fall var den mest vanlige arbeidsulykken i 2019, og utgjorde en femtedel av arbeidsulykkene det året. I tillegg til god opplæring og godt utstyr bør man derfor sjekke utstyret regelmessig. Dette er viktig for å kontrollere at alt fungerer som det skal.

Kontroll med Firesafe

Hos Firesafe får dere service og kontroll av utstyret. Vi kan komme til dere på årskontroll, eller oftere dersom dere ønsker det. En av våre kompetente medarbeidere vil da sikre at alt av utstyr og seletøy fungerer på en trygg og riktig måte.

Kontakt oss

Firesafe

Derfor bør du velge Firesafe

Firesafe er en totalleverandør innen brannsikring. Vi har lang erfaring innen sikkerhet, og vårt mål er trygghet for våre kunder. Det er flere fordeler ved å velge oss når dere trenger fallsikring.

1. Dere sparer tid og kostnader

Når dere velger én samarbeidspartner som kan bistå med alle oppgaver innen brannsikring, vil dere spare tid og redusere kostnader.

2. Dere får enkel oversikt og kun én kontaktperson

Dere får enkelt oversikt gjennom vår elektroniske brannbrok. Her får dere også varsler om årlige rutiner. I tillegg til dette får dere kun én kontaktperson å forholde dere til.

3. Dere er i trygge hender

Alle medarbeidere hos Firesafe er profesjonelle og velutdannet. Dere får god oppfølging hele veien. Vi tar ansvar for jobben vi gjør, og dokumenterer arbeidet vi gjør nøye. Hos oss er dere i trygge hender.

Medarbeider som smiler

Vi står klare til å hjelpe deg

Som totalleverandør kan vi bistå deg med både stort og smått. Om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg!