Totalleverandør brannsikring

Totalavtale

Totalavtale

Med en Totalavtale får du alle våre brannsikkerhetstjenester i hele byggets livsløp pluss prioritet på kursing og alle andre tjenester. Den ultimate avtalen der du overlater all brannsikkerhet til oss!

Har du spørsmål? 
kontakt oss på support@firesafe.no
eller ring +47 09110 / +47 22 72 20 20
Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Tjenester

Anbefalt: Totalavtale

Få kontroll og forutsigbarhet på alt innen brannsikkerhet og brannforebygging. Hvor mange leverandører har dere i dag? Vi kan hjelpe dere med alt.

Les mer

Samordningsavtale

Samordningsavtalen avklarer hvilke krav som stilles til eier og leietaker i et bygg. Eieren skal kjenne bygget sitt, og bruker skal være kjent med forutsetninger og begrensninger.

Les mer

Brannteknisk kontroll

Det skal foretas jevnlig kontroll og vedlikehold av installasjoner, utstyr og konstruksjoner. Kontrollen skal forhindre teknisk forfall som kan redusere brannsikkerheten.

Les mer

Brannteknisk rådgivning

Rådgivere med lang erfaring og bred kompetanse innen alt fra organisatorisk rådgivning til brannprosjektering i alle tiltaksklasser.

Les mer

E-bok for Branndokumentasjon

Tilgjengelighet og sporbarhet. Rutiner, oppfølging, avvik, vedlikehold og service – systemet sikrer varsling og forenkler drift/brannvernansvarliges hverdag.

Les mer

Kontroll av brannslokningsutstyr

Kontroll, ettersyn og vedlikehold av det manuelle slokkeutstyret er avgjørende for være trygg på at det fungerer ved en eventuell brann.

Les mer
Tlf: +47 22 72 20 20 support@firesafe.no