ByggRehabGruppen

Siden 1988 har de største og mest anerkjente leverandørene på det norske markedet innen byggrehabilitering samarbeidet om å dele kunnskap, gi verdifull læring og inspirasjon.

Hvordan oppnå god bygningskvalitet med planlagt rehabilitering?

Eksisterende bygg er fremtidens bygg. Åtte av ti bygg som skal benyttes om 40 år er allerede bygd. Stadig nye krav til energisparing, miljøgevinst, brannsikring, isolering, grønne tak, vinduer, piper, akustikk, ventilasjon, fasader, radon krever god totalkompetanse.

ByggRehabGruppens formål er å gi kunnskap om praktiske løsninger og tverrfaglig kompetanse innen rehabilitering av bygg.

ByggRehabgruppens medlemmer:

ByggRehabgruppen representerer de største og mest anerkjente leverandører på det norske markedet. Vår målsetting er å gi ny kunnskap og viktig informasjon til byggherrer, gjerne via arkitekter/konsulenter og entreprenører om ulike fagområder. ByggRehabgruppen består av:

Glava AS er totalleverandør av isolasjon og tilhørende produkter. De produserer og markedsfører isolasjon og andre byggevarer for et stort bruksområde til byggebransjen. Glava sparer energi og tar vare på miljøet.

Firesafe AS Firesafe er Nordisk totalleverandør innen brannsikring. De leverer branntekniske tjenester til alle typer bygg, i alle faser, samt kurs innen brannforebygging og evakuering. Firesafe har avdelinger over hele landet og fremstår som en totalleverandør innen brannsikring med tjenester innen brannteknisk rådgiving, utførelse, installasjon, kontroll, service og salg av spesialprodukter innen brann.

GK Norge AS leverer og drifter tekniske løsninger innen ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør, elektro, og sikkerhet, til både nye bygg og eksisterende bygg. Gjennom energieffektive løsninger i byggets tekniske anlegg, bidrar GK til optimal totaløkonomi og godt inneklima for kunden, samt mindre totalt fotavtrykk for samfunnet. Som en ledende teknisk entreprenør påtar vi oss ansvar for å bidra til økt kunnskap om innemiljø, tekniske anlegg, kompetanseheving i bransjen og fokus på miljøet. GK Gruppen er ledende innen sine fag i Norge, Sverige og Danmark.

Protan AS er et familieeiet konsern med produksjon av tak- og membranbelegg i Norge, med ledende takentreprenørbedrifter i alle Nordiske land. Med fokus på tette tak og membraner er virksomheten spesielt rettet mot arkitekter, rådgivende, entreprenørbedrifter, eiere og forvaltere innen offentlig og privat næring. Protan er langsiktig i sin satsning, med basis i en lang tradisjon og stabilt eierskap.

WEBER Sain-Gobain Byggevarer er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge. De leverer valitetssikrede løsninger for alle typer byggverk, utviklet i tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. Fra kjeller til pipe, fra nybygg til rehabilitering.

Natre Vinduer AS tilbyr vinduer og dører og legger stor vekt på kvalitet, design, service og praktiske løsninger. De produserer toppsving, sidesving, fastkarm, balkongdører og heve-/skyvedører.

Kontakt

Kontaktperson: Anne Friberg
Mobil: 952 44 768
Telefon: 09110 / 22 72 20 20
e-post: amf@firesafe.no

ByggRehabgruppen
c/o Firesafe AS
Pb 6411 Etterstad
0605 Oslo