Kurs

Å ivareta brannvern, brannsikkerhet og førstehjelp godt nok krever kunnskap. Våre kurs gjør at du kan føle deg trygg på at du er rustet til å utføre dine oppgaver, enten som eier, bruker, håndverker eller annet. Kursene blir holdt av dyktige og erfarne kursledere, og er et viktig forum for faglig oppdatering og økt kompetanse innen brannsikkerhet.

Har du spørsmål om kurs eller opplæring? Kontakt oss på kurs@firesafe.no eller ring 22 72 20 20

Kommende kursdatoer

Kursoversikt

Frokostmøter

Firesafe arrangerer frokostmøter over hele landet. Følg med for å ikke gå glipp av gode kunnskapsoppdateringer innen brannvern og andre relaterte temaer.

Medarbeider i brannuniform som bruker et slokkeapparat

Academy Total

Total kurspakke

Academy Total dekker alle deres behov for årlige kurs, øvelser, og opplæring innen brann og førstehjelp.

Firesafe Safety Walk

Opplæring i grunnleggende brannvern som sitter når sekundene teller. Kombinasjonen av e-læring og praktisk kunnskap gjør det enkelt, engasjerende og effektivt.

Kursdeltakeren tar kurset på sin mobiltelefon eller nettbrett og får underveis informasjon og testet sin kunnskap. Når alle spørsmål er riktig besvart får deltakeren kursbevis og virksomhet oppdatert dokumentasjon i e-læringsportalen.

Utføring av brannbeskyttelse av stål

Varme Arbeider med Trainor

E-læring og praktisk slokkeøvelse

Firesafe og Trainor lanserer nå et helt nytt tilbud for Varme arbeider sertifisering som inkluderer praktisk slokkeøvelse. Kurspakken inneholder e-læringskurs og praktisk slokkeøvelse. Det gjør det enkelt å ta komplett varme arbeider sertifikat. Varigheten på e-læringskurset er 4 timer og slokkeøvelsen tar ca 1 time å gjennomføre.