Blir ny direktør for digitalisering i Firesafe

Firesafe har store mål fram mot 2025, og vi ønsker å bli ledende innen vår bransje til å utnytte teknologi og digitalisering til å forbedre eksisterende prosesser og utvikle nye tjenester som gir merverdi til våre kunder, sier Morten Ameln, adm.dir i Firesafe. 

Firesafe har et betydelig potensial innen digitalisering, og Petter Aamot Vangstein får et helhetlig ansvar for å drive denne utviklingen i Firesafe. 

Gi kundene de beste løsningene

– Jeg tror forventningene fra Firesafes kunder til digitale tjenester vil øke i takt med den øvrige digitaliseringen i bransjen og at vi må søke å ligge i forkant av dette. Vi må sikre digitale tjenester som gir kundene de beste løsningene i kombinasjon med de øvrige tjenestene Firesafe leverer. I tillegg må vi også levere digitale tjenester som understøtter kundenes digitale strategi og forventninger, sier Petter Aamot Vangstein.

– Firesafe er et firma med store ambisjoner og stort potensiale og hvor digitalisering vil være en vesentlig del av denne reisen. Det å få være en sentral del av dette motiverer meg stort. – Jeg ser virkelig fram til å bli kjent med alle kollegene mine i Norge og i resten av Norden. Jeg har tro på at digitalisering er et tverrfaglig team-arbeid og gleder meg til å ta fatt på dette sammen med resten av mine kolleger. Historien viser at Firesafe har vilje og gjennomføringsevne til nå sine mål, sier Petter Aamot Vangstein.

Petter Aamot Vangstein tiltrer stillingen 9. august. Han har bakgrunn som Digitaliserings og IT Direktør i Skanska Norge, Sport Holding, Gresvig, REMA 1000 og fra ulike spesialiststillinger innen IT og teknologi fra Medicom, Acando og Coop Norge. Petter er utdannet innen informasjonsteknologi og ledelse med gradene Master of Technolgy Management og Cand.scient. fra studier ved MIT Sloan School of Management, NTNU, Norges Handelshøyskole og Universitetet i Oslo. Han vil inngå i ledelsen i Firesafe Norge.

Bilde:
Petter Aamot Vangstein, (CDO) digitaliseringsdirektør i Firesafe