Firesafe fortsetter å vokse i Finland – kjøper Palokatoässät Oy

Firesafe Finland Oy har kjøpt selskapet Palokatkoässät Oy. Med oppkjøpet styrker vi satsingen på passiv brannsikring i Finland.

Firesafe Finland har hatt flere store prosjekter det siste året som Nokia Arena i Tampere og Helsinki-Vantaa Airport. Sistnevnte ble kåret til Årets prosjekt i Finland, og her startet samarbeidet med Palokatkoässät Oy. Etter dette vellykkede samarbeidsprosjektet ser vi at det nå er riktig tidspunkt å slå seg sammen og jobbe mot nye felles mål.

Med oppkjøpet av Palokatkoässät vil vi styrke oss med et svært erfarent og profesjonelt team innen passiv brannsikring som bidrar til å videreutvikle oss som totalleverandør innen brannsikring i Finland. Palokatkoässät har allerede et etablert marked mot eksisterende bygg, og her vil vi nå kunne tilby et enda bredere tjenestetilbud, sier Lauri Laine, administrerende direktør i Firesafe Finland Oy.

– Firesafes visjon er å bidra til et tryggere og mer brannsikkert samfunn. Oppkjøpet av Palokatkoässät er et viktig steg på denne reisen, og jeg er veldig glad for at Mikko Juutilainen og teamet hans blir en del av Firesafes veksthistorie, sier Lauri Laine.

Palokatkoässät har en solid bakgrunn og vekst innen passiv brannsikring. -Jeg er veldig glad for at vi nå er en del av Firesafe Finland Oy. Firesafe er allerede en kjent aktør for meg, og beslutningen om å slå oss sammen til ett selskap var tross alt lett å ta, sier Mikko Juutilainen, administrerende direktør i Palokatkoässät.

– Firesafe har en lang tradisjon for brannsikkerhet, og jeg ser frem til å sammen videreutvikle Firesafe i Finland. Firesafe konsernets egen produktutvikling og sterke organisasjon sikrer at vi også her i Finland kan tilby lokale kunder best mulig service til konkurransedyktige priser. I fremtiden vil jeg kunne fokusere enda mer på aktivt kunde og salgsarbeid, sier Mikko Juutilainen, administrerende direktør i Palokatkoässät Oy.

På bildet fra venstre: Ora Meckelburg (leder av Firesafe Oy avdeling passiv brannsikring), Mikko Juutilainen (administrerende direktør i Palokatkoässät Oy), Lauri Laine (administrerende direktør i Firesafe Oy)