Firesafe øker satsingen på slokkesystemer

Firesafe øker satsingen på automatiske slokkesystemer og har ansatt Geir Fossum som leder for forretningsområdet.

Geir Fossum har de siste ti årene vært seksjonsleder for brannteknikk i Erichsen & Horgen med fokus på slokkeanlegg, og er utdannet siv.ing. fra NTNU. Geir har ansvar for å utvikle vår virksomhet innen automatiske slokkeanlegg i Norge, i den nyopprettede avdelingen for slokkesystemer. Han startet 1. februar.

Vi har hatt en sterk utvikling innen tjenesteområdet slokkesystemer, og leverer vanntåkesystemer, robotslokkere, skumanlegg og gasslokkeanlegg over hele landet. Vi utfører service og revisjoner på alle typer slokkeanlegg og FG-kontroller av sprinkleranlegg gjennom vårt deleide selskap Kontroll & Rådgivning. Med Geir som leder så styrker og samler vi satsingen og vi bygger ytterligere kompetanse på prosjektering av slokkeanlegg, sier adm.dir i Firesafe, Morten Ameln.

Satsingen på slokkesystemer er veldig spennende, Firesafe har allerede en sterk posisjon i Norge, og det tverrfaglige miljøet er unikt, sier Geir Fossum, leder slokkesystemer.

Geir Fossum

Vi er veldig glade for å ha med Geir på laget, og vi får tilført betydelig kompetanse innenfor slokkesystemer, spesielt innen prosjektering og kontroller. Nå blir vi en enda mer komplett leverandør innen dette området, sier Morten Ameln.

For mer informasjon kontakt:

Morten Ameln, Adm.dir., Firesafe: Tlf 971 99 390