Firesafe styrker seg i Nord – kjøper Total Brannsikring AS i Alta

Firesafe kjøper Total Brannsikring i Alta og styrker sin posisjon både i de nordligste fylkene og i Norge. – Sammen med Total Brannsikring blir vi et landsdekkende brannrådgivningsfirma og vil kunne bistå våre kunder med prosjekter over hele landet.

Firesafe har tatt over Total Brannsikring med virkning fra oktober i år, og selskapet vil fra 2022 inngå som en del av Firesafe Consulting.

Dagens eiere i Total Brannsikring AS ser store positive synergier kunder og samarbeidspartnere ved å bli en del av Firesafe Consulting fra 2022. – Vi blir da ankeret i nord, i et nå landsdekkende Firesafe Consulting. Vil gi enda bedre branntekniske tjenester til våre kunder i fremtiden. Dette har vært det aller viktigste for oss når vi har tatt valget med å overdra selskapet til en solid eier, sier daglig leder i Total Brannsikring, Bengt Slettli.

– I en tid da det er vanskelig å få rekruttert branningeniører, vil Firesafe med sine over 50 brannrådgivere bidra til at vi får bedre kapasitet og kan påta oss enda flere prosjekter i fremtiden. Vi kommer inn i et miljø med bred og sterk brannfaglig kompetanse, hvor vi får ta del i Firesafe Consulting sin utvikling av digitalisering og BIM prosjektering innen brannfaget.

– Som en del av Firesafe vil vi også kunne tilby våre kunder og samarbeidspartnere utvidede tjenester innen brannfaget, som gir nye muligheter på mange områder; prosjektering av nød- og ledesystemer, brannalarm, slokkeanlegg, elektronisk branndokumentasjon, kontroll-og vedlikeholdsfunksjoner av eksisterende bygg, samt totalavtaler for byggeiere, fortsetter Slettli.

– Sammen med Total Brannsikring blir vi et landsdekkende brannrådgivningsfirma og vil kunne bistå våre kunder med prosjekter over hele landet. Total Brannsikring har en god markedsposisjon i Troms og Finnmark, og vil også tilføre oss mye, særlig på oppfølgning av prosjekter i byggefasen. Vi har samarbeidet med Total Brannsikring i flere år og tenker at vi utfyller hverandre på en veldig god måte, sier adm.dir. i Firesafe, Morten Ameln.

For mer informasjon kontakt:

Morten Ameln, Adm.dir. Firesafe: Tlf 971 99 390

Bengt Slettli, daglig leder Total Brannsikring: Tlf 916 36 862

Om Total Brannsikring AS

Total brannsikring i Alta ble etablert i 1996 og er et brannteknisk rådgivningsfirma med fem ansatte og har en solid posisjon i Troms og Finnmark, samt noen landsdekkende kunder. Selskapet omsetter for ca. 10 millioner kroner og har god lønnsomhet. Les mer på www.totbrann.no

Om Firesafe

Firesafe AS er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca 1,0 mrd kr og har 800 ansatte og 25 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Hovedkontoret er på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

Foto: Lill Vivian Hansen, Altaposten