Firesafe styrker seg på brannalarm – kjøper Techlink

Firesafe styrker satsingen på brannalarm og tar over Sandefjordsbedriften Techlink fra nyttår. Techlink ble etablert i 1978 og tilbyr prosjektering, installasjon og kontroll av brannalarm og ledesystemer.

– Jeg startet opp for meg selv i 1978 og har holdt på noen år, sier daglig leder i Techlink, Kjell-Arild Swahn. – Vi ser mange fordeler av å komme inn i et litt større firma som kan tilby flere tjenester innenfor brann. Samtidig er det viktig at vi får tatt godt vare på ansatte og våre kunder fremover, fortsetter Swahn. Jeg har selv tenkt å fortsette i selskapet en stund til nå som Techlink blir en del av Firesafe, fortsetter Swahn.

– Brannalarm er et viktig område for Firesafe, og med overtagelsen av Techlink får vi med oss mye erfaring, kompetanse og gode kunderelasjoner, sier adm.dir. Morten Ameln i Firesafe. – Vi ser mange synergier mellom Techlink og Firesafe, både på brannalarm og andre områder, som for eksempel automatiske slokkeanlegg.

Fra venstre på bildet: Tore Kristoffersen, Kriss-Alexander Swahn, Ketil Ellefsen (FS), Kim A. Swahn, Harald Riis Nilsen (FS), Tobias Lie Larsen, Kjell-Arild Swahn, Ronny A. Andersen, Ketil Mangelrød (FS), Henrik Dyvik Løksli (FS). Fotograf Morten Ameln (FS= Firesafe)

Techlink vil bli fusjonert inn i Firesafe i løpet av våren, og Kim Swahn som i dag er prosjektleder i Techlink, vil lede virksomheten fremover.

For mer informasjon kontakt:

Kjell-Arild Swahn, daglig leder, Techlink: Tlf 909 48 999

Om Techlink
Techlink AS i Sandefjord har mer enn 40 års erfaring med installasjon og service av brannalarm og ledesystemer. Bedriften har syv ansatte og en omsetning på 10 millioner kroner. Les mer på www.techlink.no

Om Firesafe
Firesafe AS er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca 1,0 mrd kroner og har 800 ansatte og 25 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Hovedkontoret er i Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst.