Firesafe Thermax styrker leveransene innen dører og porter, kjøper Brann og Rømning

Styrker posisjonen

– Med kjøpet av Brann og Rømning AS styrker vi ytterligere vår posisjon i Rogaland, sier daglig leder Ove Larsen i Firesafe Thermax.

Brann og Rømning ble etablert i 2017 og holder til på Klepp, de tilbyr komplette løsninger innen levering og montering av dører, porter, lås og beslag. Bedriften omsatte for 12 millioner kroner i 2021 og har 4 ansatte.

Brann og Rømning eies i dag av Frode Stangeland som er utdannet låsesmed og har jobbet med dører siden 2004. -Vi er glade for å få Firesafe Thermax inn som eier av bedriften og ser frem til nye utfordringer og nye bekjentskap. Sammen vil vi styrke vår kompetanse og få større kapasitet ved salg, utførelse og service, sier Stangeland. De flytter i løpet av høsten inn i Firesafe Thermax sine lokaler på Klepp, og Stangeland vil jobbe med salg og prosjekter innen komplette dørløsninger.

– Det er stor aktivitet i regionen og nå som vi kan tilby alle tjenester innen brannsikring så ser vi mange muligheter framover, sier Frode Stangeland.

Brann og Rømning blir Firesafe / Thermax

Mer informasjon

For mer informasjon kontakt:
Frode Stangeland, frode@thermax.rl.no, tlf 941 76 071
Ove Larsen, ove@thermax.rl.no daglig leder Firesafe Thermax; tlf 915 92 972

Om Firesafe Thermax
Firesafe Thermax AS fra 2020 et datterselskap av Firesafe og en ledende aktør innen passiv brannsikring og fuging i Sør-Rogaland som holder til på Klepp utenfor Sandnes. Bedriften har 40 ansatte, omsatte i 2021 for kr 38,5 mnok og ble startet i 1999 av Kjell Haugland og Ove Larsen.

Om Firesafe
Firesafe AS er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca 1,2 mrd kr og har 900 ansatte og 28 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble etablert i 1981. Hovedkontoret er på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst.