Firesafe Thermax styrker seg i Sunnhordaland og Haugalandet, kjøper Fønix Brannsikring

Firesafe Thermax på Klepp utenfor Sandnes styrker sin posisjon i Sunnhordaland og Haugalandet.

– Med kjøpet av Fønix Brannsikring blir vi markedsleder i denne regionen, og det eneste firmaet i regionen som kan tilby alle typer tjenester innen brannsikring, sier daglig leder Ove Larsen i Firesafe Thermax.

Fønix Brannsikring ble etablert i 2011 og er en ledende aktør innen passiv brannsikring i Sunnhordaland og Haugalandet. Bedriften har hatt en sterk vekst og omsatte for 6,2 millioner kroner i 2021 og har 6 ansatte. Fønix Brannsikring holder til i Haugesund. Firesafe Thermax har i dag avdeling i Stavanger som utfører passiv brannsikring og fugetetting.

Fønix Brannsikring eies i dag av Helge Bauge og Ian Dobson som startet bedriften i 2011. – Vi er glade for å få Firesafe Thermax inn som eier av bedriften. Vi ser mange fordeler av å komme inn i et større selskap og kunne tilby våre kunder flere tjenester. Sammen skal vi utvikle virksomheten videre, og vi er veldig glade for denne løsningen, sier Bauge. Helge Bauge fortsetter som leder for det som nå blir Firesafe Thermax sin avdeling i Haugesund.

– Det er stor aktivitet i regionen og vi ser mange muligheter framover, sier Helge Bauge.

På bildet fra venstre:
Ove Larsen og Helge Bauge