Ny brannrådgiver i Nordvest

Dag Inge Bjørkedal er ny brannrådgiver i Firesafe Nordvest.

— Vi er glade for å få med oss en brannrådgiver med så lang erfaring, sier Trond Ulgenes, leder Firesafe Consulting Midt-Norge.

Dag Inge Bjørkedal har jobbet med brannfaglig arbeid siden tidlig på 90-tallet. Med mål om å finne gode branntekniske løsninger som er tilpasset det enkelte prosjekt, er Dag Inge Bjørkedal i gang som ny brannrådgiver i Firesafe Nordvest

Dag Inge kommer fra DIB Prosjektering AS, og har opp gjennom årene vært med på prosjekt av alle størrelser og kompleksitet, både for brannkonsept (PRO) og uavhengig kontroll prosjektering (UKPR).

Ta gjerne kontakt med Dag Inge for mer informasjon om hvordan han kan bistå i deres prosjekter. Firesafe Nordvest tilbyr alle tjenester innen brannrådgivning, bygningsmessig brannsikring, kontroll og service samt kurs innen brannsikkerhet og brannforebygging.

Ta gjerne kontakt med Dag Inge Bjørkedal:
E-post: dib@firesafe.no
Telefon: +47 909 18 712

Noen oppdrag Dag Inge har vært med på

/ Salmon Evolution på Indre Harøya (PRO) Brannteknisk konsept for landbasert oppdrettsanlegg for laks med fotavtrykk på 13 000 m2.

/ PNN Nasjonalmuseet i Oslo (UKPR) Del av team på Uavhengig kontroll av Brannteknisk konsept og Brannteknisk beredskapsplan m.m..