Ny samarbeidsavtale med Losvik bygg i Narvik-regionen

Fokus på bygningsmessig brannsikring

Unni Bente Losvik i Losvik Bygg og Pål Paulsen i Firesafe er glade for å presentere den nye avtalen, som i hovedsak vil ha fokus på bygningsmessig brannsikring og branntetting.

Losvik Bygg er en allsidig og veletablert totalentreprenør med godt utdannede medarbeidere og bred kompetanse innen bygg og anlegg, de har erfaring med de fleste typer oppdrag for det offentlige og privatmarkedet.

– Losvik Bygg har allerede jobbet med passiv brannsikring i flere tiår. Samarbeidet med Firesafe startet med at vi for ett års tid siden kontaktet Espen Sandtrøen, avdelingsleder Entreprenør og Pål Paulsen, produktsjef branntetteprodukter for råd og veiledning i forbindelse med branntetting på et av våre prosjekter. Nå har Pål Paulsen kurset våre ansatte i grunnleggende opplæring innen produkter og metoder for passiv brannsikring. Vi har nå på flere prosjekter benyttet Firesafes produkter og løsninger innen branntetting med teknisk bistand Pål Paulsen og Espen Sandtrøen, sier Unni Bente Losvik.

– Vi ser fram til å utvikle avtalen videre, og med Firesafe på laget så har vi all dokumentasjon og solid fagkunnskap for alle typer prosjekter, sier Bente Unni Losvik.- Vi gleder oss til det videre samarbeide med Losvik Bygg sier Pål Paulsen.

Kontakt oss gjerne

Telefon: +47 769 69 050 / E-post: post@losvikbygg.no / Besøk: Millerjordveien 9, 8520 Ankenes