Økt bokvalitet og brannsikkerhet med ny sikkerhetsdør

En ny sikkerhetsdør og en «vanlig» inngangsdør kan ikke sammenlignes, da det er så stor forskjell i konstruksjon og materiale. Men det er også forskjell på en sikkerhetsdør og en sikkerhetsdør, det er nemlig innsiden som avgjør. Motstandskraften og styrken i døren er en kombinasjon av konstruksjon og materiale.

 

Skreddersy din egen sikkerhetsdør eller velg fra standardsortiment
Bor du i svalgang? Vil du ha en sikkerhetsdør med trefølelse? Ekstra sikkerhet? Innadslående dør? Med Dalocs brede sortiment og alle alternativene for utførelse, er det enkelt å tilpasse dørene etter smak, stil og alder på leiligheten. Du kan i stor grad selv velge farge, mønster og tillegg. En inngangsdør til en leilighet er ikke noe man vanligvis tenker så mye på. Sikre inngangsdører fra Daloc har en smart og solid stålkonstruksjon som beskytter mot brann og gjør tilværelsen vanskelig for innbruddstyver. Den formstabile konstruksjonen tetter mot trekk, lyd og giftig røyk.

Den tryggeste og mest avanserte inngangsdøren som finnes
Hva gjør Daloc Sikkerhetsdør så spesiell? jo, dørbladet er utstyrt med to lange hakeformede tapper som griper tak i den forsterkede karmen ved forsøk på et innbrudd. I tillegg forbinder flerpunktslåsen og hakeboltene døren til karmen på fem punkter, noe som gjør døren nesten umulig å bryte seg igjennom. Dalocs sikkerhetsdører er også testet, sertifiserte og produksjonskontrollerte i Sverige for brann, røykgass og lyd, i tillegg til innbrudd.