Webinar: Vet du at sprinkleranlegget er i orden?

banner-sprinkler

For å sikre at et sprinkleranlegg gjør jobben når det trengs, er systematisk sikkerhetsarbeid viktig. Fagsjef Frank Elton i Kontroll og Rådgivning gir viktig innsikt. Firesafe og Kontroll og Rådgivning samarbeider på flere områder, også om dette webinaret. 

Det antas at mer enn 30.000 sprinkleranlegg i Norge er ikke riktig kontrollert og dokumentert. Manglende kunnskap og kontroll med sprinkleranlegg kan sette liv i fare og bety store ekstrakostnader hvis det begynner å brenne. Eier er ansvarlig for at sprinkleranlegget virker. Forsikring stiller krav til at sprinkleranlegget skal kontrolleres årlig av et FG-sertifisert kontrollfirma, men hva innebærer egentlig det?

 

 

Om Kontroll og Rådgivning

Kontroll & Rådgivning er et datterselskap av Stiftelsen Norsk brannvernforening. Kontroll & Rådgivning har alle nødvendige godkjenninger for å utføre kontroll av sprinkler- og brannalarmanlegg i henhold til krav fra forsikring og myndigheter. Vi er landets største aktør innen sprinklerkontroll, og samarbeider med Firesafe på levering av tjenester.