Nettbasert kurs i brannvern

Slokkeapparat spyler brann i et kar fra slokkeøvelse

Nettbasert kurs i brannvern

Er det vanskelig å få tid til brannvernkurs med jobben? Da er nettbasert kurs i brannvern hos Firesafe en god løsning for din bedrift.

Kontakt oss

Brannvern på arbeidsplassen er viktig for brannsikkerheten. Hos Firesafe ønsker vi å gjøre brannvernkurs enkelt for din virksomheten. Derfor tilbyr vi kurs over hele Norge.

Noen ganger passer det allikevel dårlig å være fysisk til stede på kurs. Da har Firesafe løsningen: Nettbasert kurs i brannvern.

Besøk vår kursside i dag og meld dere opp på kurs. Ta gjerne kontakt ved å fylle ut skjemaet til høyre eller sende en e-post om det er noe dere lurer på.

Digitale kurs og e-læring i brannvern hos Firesafe

Firesafe har flere nettkurs og digitale kurs for din bedrift:

Målet med våre kurs er å gi deltakerne godkjent opplæring på en enkel måte. Gjennom kursene får deltakerne kunnskap om brann og brannsikkerhet på arbeidsplassen. Kursene har ulik varighet og omfang, men de følger alle krav og kriterier.

Vi hjelper dere gjerne å finne det opplegget som passer din bedrift best. Ta gjerne kontakt med oss på e-post kurs@firesafe.no.

mann som slukker brann

E-læring brannvern

Et digitalt kurs i brannvern er perfekt for bedrifter som ikke kan møte opp fysisk. Dere sparer tid og kan ta kurset der det passer best for dere.

Nettbasert kurs i brannvern – enkelt og effektivt

Brannforebygging og brannsikring er en del av å skape en trygg og sikker arbeidsplass. Med Firesafe sin e-læringsplattform kan alle ansatte enkelt ta Brannvern Grunnkurs. På denne måten får de tilstrekkelige kunnskaper og ferdigheter i å forebygge og bekjempe brann, som også tilfredsstiller kravene i henhold til Forskrift om brannforebygging §4 og §12.

E-læringsportalen sørger for at opplæringen er enkel og engasjerende å gjennomføre med høy kursdeltagelse, og at arbeidsgiver får all nødvendig dokumentasjon.

kurs i brannvern

Enkel og morsom opplæring

 • Enkel innlogging
 • Pedagogisk opplæring og varierte tester underveis
 • Kurs kan stoppes og gjenopptas når det passer
 • Bruk både PC og telefon

Automatisert oppfølging og rapportering

 • Skreddersydde kursbevis, automatisk utsendt ved bestått kurs
 • Automatiske påminnelser om å ta obligatoriske kurs
 • Rapportering som er relevant for deres bruk

Tilfredsstiller lovkrav

 • Kursinnhold i henhold til lovkrav
 • Ivaretakelse av datasikkerhet, personvern og GDPR

Skreddersydd etter deres behov

 • Tilpassede kurssider etter deres profilmanual
 • Innhold tilpasses deres behov
 • Tilpasset hyppighet på kurs- og mailutsendelers

kurs i brannvern

Kahoot! Brannvernopplæring

Med E-læring brannvern blir kurset skreddersydd for din bedrift. Dersom dere ønsker et kurs med noe kortere varighet, anbefaler vi vår Kahoot! Brannvernopplæring. Dette kurset er mer generelt, men er like engasjerende og lærerikt.

Engasjerende

Brannøvelse med Kahoot gir deg en enkel, effektiv, engasjerende og ikke minst morsom opplæring av dine ansatte. Kahoot gjør opplæringen interaktiv, og får ansatte til å ta en aktiv del i kurset.

Tidsbesparende

Hver ansatt mottar Kahoot-øvelsen på SMS eller mail og kan gjennomføre den når de har tid. Du slipper å samle alle ansatte, og du sørger samtidig for at alle ansatte har gjennomført de opplæringene de må i gjennom. Dette er spesielt effektiv på arbeidsplasser som ansetter nye medarbeidere oftere.

Oversiktlig

Etter at ansatte har gjennomført en Kahoot-opplæring mottar du en full rapport med oversikt over hvem som har gjennomført og når det ble gjort, samt resultater og tidsbruk per spørsmål.

mann som slukker brann

Kahoot! Digital brannøvelse

 • En tidseffektiv brannøvelse
 • En obligatorisk gjennomgang av det brannrelaterte i din virksomhet
 • Tilsending av dokumentasjon

Den digitale opplæringen sørger for at ansatte får en forståelse av brannforebygging, branninstruks og opptrenden ved brann.

Evakueringsøvelse gjennomføres enten digitalt eller fysisk. Dette berører driften i minst grad, og dokumenteres med øvelsesrapport rett i deres FDV-system.

Kontakt oss

Digitalt kurs i varme arbeider

Varme arbeider er arbeid hvor man bruker åpen ild, sveiseutstyr og lignende. Slikt arbeid krever varme arbeider-kurs. Dette er et felles krav fra myndighetene og forsikringsbransjen.

Digitalt kurs i varme arbeider passer perfekt for deg som vil ta varme arbeider-sertifiseringen på nett. Du tar den praktiske slokkeøvelsen hos oss, men resten av kurset er digitalt.

Vi har også fysiske kurs hos oss

Firesafe tilbyr også flere fysiske brannvernkurs. Du finner oss over hele landet. Firesafe har 40 års erfaring innen brannsikring. Vi vet hva som skal til for at både organisasjonen og bygget er godt rustet hvis det bryter ut brann.

Vi tilbyr blant annet praktiske slokkeøvelser og varme arbeider-kurs.

Meld på din bedrift i dag

Trenger dere økt kunnskap om brann og sikkerhet i bedriften? Meld dere på et nettbasert kurs i brannvern i dag. Send gjerne en e-post til kurs@firesafe.no ved spørsmål. Klikk under for å se alle kursene, og finn det kurset som passer dere best.

Medarbeider som smiler

Vi står klare til å hjelpe deg

Som totalleverandør kan vi bistå deg med både stort og smått. Om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg!