Sikkerhetsdør

Installering av branndør

Sikkerhetsdør

Vår Firesafe Daloc sikkerhetsdør bidrar til at du kan slappe mer av i hverdagen. Vanlige dører laget av tre holder dessverre ikke faren ute, og i verste fall kan du risikere at flammene sprer seg til andre deler av bygget. En sikkerhetsdør som er brannsikker vil også holde deg trygg frem til brannvesenet er på stedet når flammene holder på som verst utenfor. Derfor er det viktig at den tåler varmen og trykket som kan oppstå ved en brann. En branndør er byggets måte å forsinke brannen på.

Kontakt oss

Vi har lagerført over 200 Firesafe Daloc standard ståldører på våre lager i Trondheim og Lørenskog, noe som gjør at du enten kan plukke den opp på et av våre lage eller vi kan sende den til deg på dagen.

De forskjellige sikkerhetsdørene har ulike klassifiseringer, og hver klassifisering står for hvor mange minutter en dør kan holde brannen ute. En ståldør kan for eksempel holde brannen ute i opptil to timer.

Se bildet brannvesenet i Notodden tok av en branndør (ukjent leverandør) etter en brann.

I tillegg til at vår sikkerhetsdør er brannsikker, så beskytter den gode isoleringen også mot støy, innbrudd og kalde trekk.

Lang erfaring med montering av sikkerhetsdører

Vi har lang erfaring, dyktige håndverkere og gode samarbeidspartnere over hele landet. Vi har gjennom mange år jobbet med montering av branndører, og vi vet at det er mange forhold man skal ta hensyn til ved installasjon. Derfor krever vi at arbeidet utføres av en håndverker med god kompetanse. Vi kan stille med råd ved valg av dør, og her bør man tenke på hva slags krav, funksjon, utseende, og bruksområde din sikkerhetsdør skal ha.

brannrådgiver

Dalocs hurtigsortiment av sikkerhetsdører

Ønsker du en annen type sikkerhetsdør utover det vi har å tilby fra våre lager, kan vi hjelpe deg med å finne en dør tilpasset dine behov i Dalocs hurtigsortiment. Her har du mulighet til å velge flere ulike typer i både stål og tre. Dette er et utvalgt sortiment som kan leveres innen to uker. Vanlig leveringstid av en sikkerhetsdør er ofte opp til seks-åtte uker, avhengig av hva slags funksjoner den skal ha.

branndør

Dalocs sikkerhetsdører er kjent for:

  • Levering til riktig tid og i riktig stand
  • Smidig og rask montering
  • Kort monteringstid – lavere totalkostnad
  • Ferdigisolerte stålkarmer
  • Beskyttende kantlister rundt alle tredører
  • Enkelt vedlikehold og lang levetid

Ønsker du å vite mer? Les mer her!

Medarbeider som smiler

Vi står klare til å hjelpe deg

Som totalleverandør kan vi bistå deg med både stort og smått. Om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg!