Branndør

Installasjon av branndør

Branndør

En branndør isolerer mot brann og sørger for et sikkert og trygt miljø. Hos Firesafe får du branndører til alle typer bygg og virksomheter.

Kontakt oss

Firesafe har et bredt utvalg av branndører og brannporter. Vi leverer og installerer i hele Norge og dørene blir hentet eller sendt ut på dagen. Ta kontakt om du vil vite mer, eller les om hvilke branndører vi tilbyr under.

Vi tilpasser døren til ditt bygg

Avhengig av klassifisering og utseende kan du tilpasse din branndør til ditt miljø. Du kan velge om dørene skal være uklassifiserte eller om de skal beskytte mot brann, lyd, branngass eller innbrudd.

I enkelte områder stilles det også krav til at dørene skal være selvlukkende og røyktette. Vi leverer løsninger som passer dine krav og ditt bygg.

Les mer: Brannforebygging

Våre branndører

Hos Firesafe har vi et stort utvalg av branndører og brannporter til alle typer bygg og virksomheter. Vi hjelper deg å sikre bygget mot brann, men vi leverer også lyddører og andre dører.

Våre dører:

  • Skyveporter i stål
  • Branndører i stål
  • Branndører i tre
  • Branndører fra Daloc

Les mer om disse under.

Kontakt oss

mann som slukker brann

Skyveporter i stål

Våre brannskyveporter er testet og har dokumentert opptil 120 minutters brannmotstand.

Portblader som er enkle å montere

Skyvedørens portblad er 60 mm tykt, med en forsinket stålprofil montert rundt bladet. Portbladene leveres i seksjoner som er enkle å montere og de krever ingen sveising.

Kraftige bæreskinner

Skyveportene monteres på en kraftig horisontal bæreskinne og porten er selvlukkende med loddstengning. Bæreskinnen og bærebeslaget er dekket av et pent deksel for et behagelig utseende.

Branndører i stål

Vi leverer ståldører med fokus på brann og mekanisk styrke.

Bredt utvalg

Disse kommer i et bredt utvalg av standardiserte ståldører. Dermed kan du velge en ståldør med passende utseende og farge til miljøet i ditt bygg. Ståldørene kan også leveres med belagte plater i ulike mønstre.

Velg mellom ulike karmer, terskler og beslag

Til tross for at for at ståldørene er standardiserte, kan du velge mellom et utvalg av karm-typer, terskel-typer og ulike beslagløsninger. På vårt lager har vi både enfløyet og tofløyet ståldør.

Branndører i tre

Alternativt kan du gå for en branndør i tre. I enkelte miljøer hvor mekanisk påvirkning er stor, kan disse i tillegg leveres med en stålkarm.

Bredt utvalg

Tredørene leveres i et bredt utvalg farge, malte overflater, laminater og finér, slik at du finner en løsning som passer ditt miljø. Vi anbefaler en kantlist rundt hele tredøren for et pent, praktisk, rengjøringsvennlig og hygienisk produkt.

Velg mellom ulike karmer, terskler og beslag

Også tredørene finnes i et stort utvalg av karm-typer, terskel-typer og beslagløsninger. Som standard males karmer og dørblader med en miljøvennlig vannbasert maling.

kurs og opplæring med Firesafe

Branndører fra Daloc

De standardiserte lagerførte branndørene fra Daloc leveres på dagen. I tillegg tilbyr vi et større sortiment med noe lengre leveringstid.

Større valgfrihet

Dette sortimentet inneholder et større utvalg av lyd-, sikkerhets- og branndører i både stål og tre. Disse dørene har en leveringstid på inntil to uker. Til gjengjeld får man større valgfrihet innen funksjon og farge.

Enkel montering

En branndør fra Daloc kan brukes i alt fra industrilokaler til offentlige miljøer og leiligheter. De leveres alltid sammensatt for en enklere håndtering og montering.

Høy kvalitet

Med en dør fra Daloc kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet. De er enkle å vedlikeholde, har lang levetid og takket være kort monteringstid har de også lav totalkostnad.
Se nærmere på dørkatalogen til Daloc her.

Sikkerhet

I tillegg til estetikk skal en branndør tilfredsstille krav til sikkerhet. Dette gjelder spesielt for boligblokker og bygårder. I tillegg stilles det særlig strenge krav til brannsikkerheten i industri- og lagerbygg på grunn av ekstra store transportåpninger.

For å oppnå tilstrekkelig brannmotstand kreves det riktig montering av branndører og porter. Våre montører i Firesafe sørger for at din dør blir riktig montert i veggen og gir deg veiledning for valg av funksjon, krav, bruksområde og utseende for din dør. Dermed kan du være trygg på at du får en sikker løsning tilpasset dine behov.

Firesafe

Firesafe er din totalleverandør innen brannsikring

Med Firesafe får du prosjektering, levering, montering og vedlikehold på samme sted. Du trenger kun å forholde deg til ett firma når du skal beskytte bygget mot brann.

Varsle om brann

Et godt brannvarslingsanlegg er viktig for å beskytte liv og eiendom. Hos Firesafe har vi lang erfaring med prosjektering, montering og kontroll av varslingsanlegg.

Slukke brann

Når de som oppholder seg i bygget er blitt varslet om brann, er det viktig å slukke den så fort som mulig. Her er det viktig med pulver- eller skumapparat eller brannslange. En praktisk og effektiv løsning er å installere et automatisk slokkeanlegg.

Rømme

En branndør hindrer at brann sprer seg. Dersom dere trenger å evakuere, er det viktig med gode rømningsveier. Firesafe hjelper med brannstige til bygget.

Firesafe hjelper dere med brannsikkerheten

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss i Firesafe, så hjelper vi deg med å finne en passende løsning. Du trenger bare å klikke under eller fylle ut skjemaet til høyre. Vi ser frem til en hyggelig og uforpliktende prat.

Medarbeider som smiler

Vi står klare til å hjelpe deg

Som totalleverandør kan vi bistå deg med både stort og smått. Om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg!