Brannvarslingsanlegg

Finger som trykker på brannalarmsentral

Brannvarslingsanlegg

Firesafe hjelper til med planlegging, montering og vedlikehold av brannvarslingsanlegg. Vi leverer brannsikring til alle typer bygg og i alle faser.

Kontakt oss

Når det kommer til brannsikkerhet, så er god varsling viktig. Tidlig varsling kan redde liv og materielle verdier. Vi hjelper bedrifter, borettslag og eiere av bygg med planlegging, montering og vedlikehold. Firesafe har 40 års erfaring innen brannsikring – med oss på laget blir bygget trygt.

Vi har avdelinger over hele landet. Kontakt oss for en prat om hva vi kan gjøre for deg.

Brannvarslingsanlegg med Firesafe

Hos oss får du hjelp av dyktige rådgivere og montører. Firesafe sikrer at anlegget passer til ditt bygg, at utstyret installeres på riktig måte og at det fungerer slik det skal år etter år.

Firesafe hjelper deg med:

  • Prosjektering
  • Montering
  • Vedlikehold og kontroll

Disse faktorene henger sammen, og er alle like viktige når det kommer til brannsikkerheten.

brannprosjektering

Prosjektering

Vi bidrar uansett hvilket fase dere er i, men vi kommer ofte inn ved starten av en byggeprosess. Det kan både dreie seg om helt nye bygg eller ombygging av gamle. Uansett er det best om vi kommer inn i prosessen så tidlig som mulig. Da forsikrer vi oss om at brannsikringen gjøres riktig fra start.

Hos Firesafe er prosjekteringen av et brannvarslingsanlegg todelt. Vi gjennomfører både funksjonell og teknisk prosjektering. Førstnevnte går på hvordan vi organiserer og plasserer brannvarslerne.

Den tekniske prosjekteringen handler mer om selve utstyret. Her er det viktig å forsikre seg om at den funksjonelle prosjekteringen faktisk fungerer i praksis.

Våre branningeniører har lang erfaring med begge typer prosjektering i de fleste typer bygg.

Montering

Våre installatører har lang erfaring med montering i de fleste bygg og miljøer. Med Firesafe kan du være sikker på at byggets brannvarslingsanlegg installeres på riktig måte. Det vil da fungere i henhold til resten av brannkonseptet.

Vedlikehold og kontroll

Ved å bruke oss til vedlikehold og kontroll etter montering, trenger du kun å forholde deg til ett firma. Du får lettere oversikt og kommunikasjonen går enklere. Det er viktig at kontroll gjennomføres av fagpersoner.

Vi tilbyr følgende tjenester innen vedlikehold:

  • Årlig kontroll av anlegget
  • Service
  • Feilsøking
  • Uavhengig kontroll

brannslange

Ved kontroll sjekker vi anlegget både visuelt og funksjonelt. Endringer i bygg og bruken av bygget kan påvirke brannsikkerheten. Derfor er det viktig å kontrollere at utstyret fortsatt passer bygg og bruk. Under kontrollen sjekker vi at utstyret faktisk fungerer som det skal.

Ved å bruke Firesafe kan dere både forlenge levetiden på anlegget og redusere deres driftskostnader. Vi gir også opplæring i hvordan eier av bygget kan gjøre enkelt ettersyn på egenhånd. Da kan du sjekke anlegget mellom de årlige kontrollene.

Du kan selvsagt ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger service.

Kontakt oss

Firesafe

Velg brannvarslingsanlegg fra Firesafe

Firesafe er din totalleverandør innen brannsikring. Med oss får du prosjektering, montering og vedlikehold fra samme leverandør. Dette sparer deg for tid og penger, og fører til en oversiktlig og enkel løsning for deg.

Ta kontakt for en samtale om hva vi kan gjøre for deg.

Medarbeider som smiler

Vi står klare til å hjelpe deg

Som totalleverandør kan vi bistå deg med både stort og smått. Om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg!