Tilstandsrapport

Medarbeider på byggeplass med synlighetsvest og hjelm

Tilstandsrapport

En brannteknisk tilstandsrapport (tilstandsvurdering, tilstandsanalyse) kartlegger brannsikkerheten i et bygg. Firesafe hjelper deg å gjøre bygget trygt.

Kontakt oss

Kontakt oss i Firesafe dersom du trenger hjelp med brannvern. Vi går gjennom alle forhold som kan påvirke brannsikkerheten. Du får en detaljert oversikt over eventuelle avvik og hvordan disse kan løses.

Firesafe kan selvsagt også bistå med å rette opp avvik. Vi har alt du som eier, bruker eller virksomhet trenger innen brannsikring. Ta kontakt dersom du ønsker å bestille en tilstandsrapport. Eller ta en titt på våre andre tjenester og produkter innen brannsikring.

Dette får du med Firesafe:

  • Én samarbeidspartner som tar seg av alt innen brannsikring
  • Enkel oversikt gjennom vår elektroniske brannbok
  • God oppfølging hele veien fra kompetente medarbeidere

Tilstandsrapport, tilstandsvurdering, tilstandsanalyse

En brannteknisk tilstandsrapport kalles også for tilstandsvurdering eller tilstandsanalyse. Vi analyserer og vurderer brannsikkerheten i bygget, og gir deg en rapport på det vi har funnet.

brannprosjektering

Tilstandsvurdering hos Firesafe

Tilstandsrapporten gir deg en oversikt over eventuelle branntekniske avvik. Dette vil gjelde feil i forhold til Forskrift om brannforebygging (FOB) og Teknisk forskrift m/ veiledning.

Husk at branntekniske forhold kan forandre seg. Kanskje det er blitt gjort endringer i viktige rom med for eksempel elektrisk anlegg? Ved påbygg og forandringer er det viktig å forsikre seg om at brannsikkerheten fortsatt er som den skal.

Du får et konkret forslag til handlingsplan for å rette opp disse. Våre løsninger vil være i prioritert rekkefølge, og dere får budsjettpris på hvert forslag.

Eier du et gammelt bygg eller bygård? Brannsikringen i eldre bygg kan bli utdatert og ha behov for utskiftning. Vi hjelper dere med brannsikring av gamle bygårder, og bistår med en grundig brannrisikovurdering. Deretter får dere en oversikt over hvilke tiltak som bør iverksettes for å ivareta brannsikringen i det eldre bygget. Vi kan også bistå med utførelse av tiltak og nødvendig opplæring.

Firesafe

Vi følger norsk standard

Når vi utarbeider våre rapporter, følger vi bransjestandarden NS 3424 Tilstandsanalyse av byggverk. Denne er utviklet av Standard Norge, og inneholder blant annet krav til hvordan en tilstandsanalyse skal gjennomføres. Standarden tar også for seg hvordan tilstand skal beskrives, vurderes og dokumenteres.

NS 3424 sikrer at tilstandsanalyse av bygninger holder den samme høye standarden. Vi følger også NBI blad 720.306 Brannteknisk tilstandsanalyse nivå 1.

Hjelp etter tilsyn fra brannvesenet

Firesafe kan bistå dersom brannvesenet kommer på tilsyn hos deg. Da vil brannvesenet gå gjennom de byggetekniske forholdene, den tekniske tilstanden, utstyr til brannsikring og hvordan brannvernet organiseres. Med andre ord vil et tilsyn omfatte hele prosessen som bidrar til brannsikkerhet i bygget.

Under branntilsyn skal eier eller eiers representant kunne dokumentere brannsikkerheten. Dersom du ikke kan dokumentere dette, bør du snakke med oss om tilstandsvurdering. Da får du oversikt over de branntekniske forholdene, og kan rette eventuelle feil.

brannrådgiver

Derfor bør du velge Firesafe

Firesafe er din totalleverandør innen brannsikring. Det betyr at våre tjenester og produkter dekker alt innen brannsikring – og mer til. Vi har lang erfaring med næringsbygg, borettslag, offshore, tunnel og en rekke andre bygg og organisasjoner.

Under får du tre gode grunner til å velge Firesafe.

1. Du sparer tid og penger

Med Firesafe får du kun én partner som håndterer alt innen brannsikring for deg. Da sparer du tid og penger.

2. Du får enkel oversikt

Med tilgang til vår elektronisk brannbok får du enkelt oversikt over ukentlige, månedlige og årlige rutiner. Kontakten med oss er alltid enkel. Her forholder du deg kun til én kontaktperson.

3. Du er i trygge hender

Hos oss er du i trygge hender hele veien. Alt vi gjør blir dokumentert nøye.

Ta kontakt i dag for en tilstandsvurdering. Vi ser frem til å høre fra deg.

Medarbeider som smiler

Vi står klare til å hjelpe deg

Som totalleverandør kan vi bistå deg med både stort og smått. Om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg!