Brannvern i barnehage

Brannvern i barnehage

Brannvern er spesielt viktig i barnehager. Firesafe kan hjelpe til med brannvern i barnehagen – enten du er byggeier eller barnehageansatt.

Kontakt oss

Firesafe har lang erfaring med brannvern i barnehager. Vi kan blant annet bidra med:

  • brannsikring under prosjektering
  • branntekniske løsninger til barnehagen
  • kurs i brannvern for ansatte

Firesafe kan hjelpe til med brannvern i din barnehage – enten du er byggeier eller jobber i barnehage.

 

Brannvern er spesielt viktig i barnehager

Barnehager er klassifisert med risikoklasse 3, ifølge TEK17. Normal bruk av barnehagen vil sannsynligvis ikke føre til brann.

Det betyr ikke at branner i barnehager ikke kan være svært farlige. Barn er mer sårbare enn voksne, og de har ikke rukket å bli vant med brannvernrutiner enda. Eksempelvis kan ofte brannalarmer gjøre barna redde, noe som kan føre at de gjemmer seg – stikk motsatt av det de bør gjøre under en brann. Derfor er det spesielt viktig med god brannsikkerhet og godt brannvern i barnehager.

 

Slik kan Firesafe hjelpe dere med brannvern i barnehagen

Firesafe har lang erfaring med brannvern i barnehager over hele landet. Som totalleverandør kan vi hjelpe til med både brannsikring av bygget og kursing innen brannvern. Under forklarer vi nærmere hvordan vi kan bidra. 

Vi leverer følgende tjenester til barnehager:

  • brannsikring under prosjektering
  • branntekniske løsninger til barnehagen
  • kurs i brannvern for ansatte

Brannsikring under prosjektering

Bygger du et barnehagebygg? Da kan Firesafe hjelpe til allerede under prosjektering. Våre branningeniører sikrer at bygget følger lover og regler for brannsikkerhet. Vi har erfaring med bygg av alle slags typer og størrelser. 

Branntekniske løsninger til barnehagen

Trenger barnehagen ny brannslange eller brannalarm? Firesafe tilbyr alle branntekniske løsninger. Vi utfører også service på branntekniske installasjoner og utstyr over hele landet. 

Kurs i brannvern for ansatte

Et kurs i brannvern for de ansatte er viktig for å sikre at det kontinuerlige arbeidet med brannvern opprettholdes. Etter et kurs i brannvern vet dere hva dere skal gjøre om det begynner å brenne. Dere lærer også hvordan man slukker ulike typer branner, og hvordan branner oftest oppstår. Da kan dere jobbe for å forebygge brann i deres barnehage.

I tillegg kan et kurs i brannvern gi nyttig informasjon som kan brukes i temaarbeid i barnehagen. Mange har ofte en brannvernuke eller to i løpet av året hvor det settes ekstra fokus på brannvern. De voksne lærer barna om alt fra lyden på brannalarmene, hvorfor de lager lyd, hva man gjør hvis brannalarmen går og lignende. 

 

Ta kontakt om du trenger hjelp med brannvernet i din barnehage

Enten du er entreprenør som bygger eller forvalter et barnehagebygg eller ansatt på utkikk etter kurs, kan Firesafe bistå dere. Vi har over 40 års erfaring med brannsikkerhet i alle typer bygg

Firesafe er totalleverandør innen brannsikring. Det betyr at vi prosjekterer, monterer og utfører service på branntekniske installasjoner og løsninger – i tillegg til at vi holder kurs og driver med opplæring. Med Firesafe trenger dere kun å forholde dere til én bedrift for alle behov innen brannsikring. 

Ønsker du hjelp med brannvern i barnehage? Da er det bare å ta kontakt med oss i dag. 

Medarbeider som smiler

Vi står klare til å hjelpe deg

Som totalleverandør kan vi bistå deg med både stort og smått. Om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt – vi står klare til å hjelpe deg!